Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3249
За сьогодні: 0
Вже продано: 522
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перше знайомство з новим BMW Z4

Цього року на Паризькому автошоу баварці презентували нове покоління легендарного родстера на ім҆ я Z4. На стенді BMW новачок не викликав ажіотажу як інші моделі, але сам факт що на базі з Z4 буде побудовано японське купе Toyota Supra вразило всіх присутніх на цьому заході. Тож, давайте по ближче познайомимось з цим автомобілем, адже вже відомі всі технічні характеристики модифікацій, які потраплять до продажу на весні 2019 року.

В порівнянні з попередником, новий Z4 виявився на 8,5 см довшим, та на 7,4 см ширшим. При цьому висота виросла на 1,3 см, що позитивно відобразилось на вмісткості родстера. Автомобіль зберіг складний тканинний дах, який відкривається за 10 секунд. Також, слід відмітити, що родстер полегшав на цілих 50 кг. Модифікації доступні з початку продажів мають наступні індекси - sDrive20i, sDrive30i та флагманського M40i. На двох перших версіях встановлюється 4-циліндровий бензиновий двигун потужністю 196 та 256 к.с., а в топовому виконанні під капотом працює рядна шістка об҆ ємом три літри, яка розвиває 340 к.с. На розгін з 0 до 100 км/год BMW Z4 M40i витрачає 4,7 секунди, тим самим стає одним з найшвидших автомобілів в своєму класі. На борту M40i в базі значяться електронно керовані заслонки, модернізовані спортивні гальма M та диференціал M Sport. Найменш потужна версія може поставлятися з механічною коробкою перемикання швидкостей, для усіх інших тільки автомат.

Інтер҆ єр родстера продовжує баварські традиції та схожий з останніми моделями марки. Головними елементами салону Z4 можна вважати віртуальний кокпіт та другий екран мультимедійної системи на 10,2 дюйма. Інформаційно-розважальна система працює під управлінням останньої версії програмного забезпечення iDrive 7.0. Для нової системи характерно поєднання сенсорного управління, голосового та через контролер iDrive, який встановлений на центральному тунелі між водійським та пасажирським сидіннями. Загалом для Z4 відчутно зросла якість матеріалів оздоблення та обробки елементів декору.

Старт продажів у Європі розпочнеться після новорічних свят, втім на інших ринках трохи пізніше. Орієнтовна вартість базового BMW Z4 складатиме 30 тисяч євро…

 

18.12.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перше знайомство з новим BMW Z4

Політика конфіденційності